This WordPress.com site is the bee's knees

Ja det ständiga pratet om vädret…för varmt, för kallt, regnigt, blåsigt…bara gnäll. När är det bra då…det handlar om din inställning till vädret. Se det så här: när det är för varmt ute då är det legalt att vara inomhus, gå och shoppa eller bara ligga på stranden eller vid poolen och bara vara. När det är för kallt eller regnigt behöver man inte ha dåligt samvete för att man är inne och njuter av en god bok, tänder brasan, spelar spel med familjen. Man kan vända på allt till det bättre i tanken, det gäller bara att träna på det så blir det lättare med tiden. Att bara vara är svårt för väldigt många. Det är en träning i att stressa ner och inte göra någonting precis som artisten Ace Wilder sjunger “busy doin´nothing”.

Idag har det varit åska med buller och blixtar här i Jakobsberg, blåsten röjde runt på uteplatsen så stolarna vältes och lika snabbt som det kom, lika snabbt har det slutat och nu ser man blå himmel och sol igen. Det behövdes regn och det lättar trycket i luften. Nu är frågan, bad eller något annat spännande? Vad hittar du på?

Hur gör du för att stressa ner och hur är ditt förhållande till just vädret? Är du väldigt beroende av hur det blir eller har du lätt att forma dagen efter just hur det blir för vädret kan vi ju inte styra?

/Petra

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: